Rondje Ka

Rondje Ka is een wandelevenement dat jaarlijks begin juli georganiseerd wordt door Plantaris. Je kunt wandelingen van 15, 20, 25 en 35 km lopen. Zo krijg je de mooiste plekjes rond het Braassemermeer en de Wijde Aa te zien en kom je langs verschillende dorpen in de omgeving.Onderweg kun je op diverse punten genieten van de plaatselijke lekkernijen en streekproducten.

Start en finish zijn bij het clubgebouw van De Treffers, Sportpad 2, 2371 PP in Roelofarendsveen. Tussen 07.00 en 10.00 uur kan er gestart worden. De 15 km wandeling start vanaf 8.30 uur. Finishen kan tot 17.00 uur. Parkeren: Sportpad 17, 2371 PP Roelofarendsveen: Parkeerterrein VV DOSR.

Bekijk de route van 15 km

Bekijk de route van 20 km

Bekijk de route van 25 km

Bekijk de route van 35 km

Goede doel

Rondje Ka kiest ieder jaar een goed doel waaraan een donatie wordt gedaan uit de opbrengst. In 2018 is ‘Stichting Droomdag’ als goede doel uitgekozen. Deze unieke stichting verzorgt Droomdagen voor gezinnen met kinderen, waarvan één van de ouders langdurig of ongeneeslijk ziek is én het jongste kind onder de 16 jaar is. Meer info via Stichting Droomdag.

Heb je een vraag?

Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wandeltips

Wandel je graag en ook in een andere omgeving? Op Wandelzoekpagina kun je voor diverse locaties in Nederland mooie wandelingen vinden.

Footer Rondje Ka