Jaarlijks terugkerende evenementen bij Plantaris

Jaarlijks organiseert Plantaris met groot succes een aantal terugkerende evenementen.

Braassemloop
De Braassemloop is eind maart of begin april en wordt volledig door Plantaris georganiseerd. Deze loop valt onder de vlag van het Z&Z circuit, afstanden zijn 5 en 10 km en de halve marathon. Ook is er een kinderloop van 1250 meter. Wandelaars kunnen meedoen met een tocht van 7 of 20 km. Meer informatie via het Zorg & Zekerheid Circuit.

Clubkampioenschappen
Een keer per jaar in het voorjaar (maar het kan net zo makkelijk in het najaar zijn) organiseert de technische commissie samen met de feestcommissie de clubkampioenschappen. Een ludieke wedstrijd die in principe door iedereen te winnen is. De clubkampioen ontvangt de Plantaris wisselbeker.

Rondje Ka
Het leukste en gezelligste wandelevenement van het jaar is Rondje Ka. Het evenement vindt begin juli plaats en er kunnen diverse afstanden gewandeld worden. Meer informatie op de speciale pagina van Rondje Ka.

De One and Only
In het weekend voorafgaand aan de Veense kermis organiseert Plantaris op zaterdag de estafette kermismarathon, een gezellig en drukbezocht evenement dat inmiddels grote bekendheid geniet. Deelnemers lopen in teams een marathonafstand, waarbij zij om de beurt een ronde van ongeveer 2 km lopen. Het is ook mogelijk om individueel de marathon te lopen. Ieder jaar kiest de organisatie een ander thema dat deelnemers inspireert tot bijzonder outfits. Kijk voor een impressie en overige informatie op www.oneenonly.nl

Oranjeloop
Tijdens de Oranjefeesten in september organiseert het Oranje Comité in Roelofarendsveen de Oranjeloop. Plantaris geeft hierbij ondersteuning. Kijk voor meer informatie op Oranje Comité Alkemade.