Foto's en video's van Plantaris

Hieronder kun je het door Plantaris gepubliceerde beeldmateriaal bekijken. Ook worden er veel foto's geplaatst op onze Facebook pagina. Like ons en blijf zo op de hoogte van onze activiteiten!


Rondje Ka op 1 juli 2018 was weer een groot succes. Het was warm maar door het windje prima wandelweer. Bekijk het album op onze Facebookpagina voor de foto's!


Op 16 juni jl. vond een bijzondere editie plaats van de Midzomers Mooiste Marathon omdat Plantaris dit jaar 30 jaar bestaat. Je kunt de foto's bekijken via deze link. Richard van Wouw heeft er ook een geweldige film van gemaakt. Bekijk de film via deze link!


Wat was het weer een geslaagde Braassemloop op 15 april 2018. Veel foto's zijn te zien op onze Facebook pagina. Ook dit jaar heeft Henk van der Meer weer mooie foto's gemaakt die je kunt bekijken via ondergenoemde link.

Foto's Henk van der Meer 


Wat was het weer een supertollll feestje met de One en Only Marathon thema 'Der Eins und Einzige Supertolle Schlager und Blumen Lauf'. Veel foto's zijn te zien op onze Facebookpagina maar Henk van der Meer heeft ook weer een hele mooie serie gemaakt waarvoor dank. Via ondergenoemde link kun je de foto's bekijken.

Foto's Henk van der Meer 


Wat een cadeautje was het met de Braassemloop op 2 april 2017. Bekijk hieronder de foto's. Henk van der Meer heeft een speciale link hiervoor aangemaakt waarvoor hartelijk dank.

Foto's Henk van der Meer

Gaaf GoPro filmpje met een compilatie van de Braassemloop van Dick Kroon


Een geweldige start van de kermisweek met de One en Only marathon! Oude wetering was op 17 september omgetoverd tot het Olympische dorp "CopaKuilBana". Wat liepen er weer prachtig verklede teams rond en wat waren de weergoden ons weer goed gestemd. Dennis van Berkel werd voor de 10e keer winnaar van de marathon en het snelste estafetteteam was dit jaar het razendsnelle Belgen team Corredores do castelo. Hieronder een paar foto's van de One en Only marathon. Maar ook op onze Facebookpagina hebben veel mensen foto's geplaatst. Neem gerust een kijkje en like onze pagina als je graag op de hoogte gehouden wilt worden.

Bekijk alle uitslagen en foto's op www.oneenonly.nl.


We kunnen terugkijken op een fantastische 47e editie van de Braassemloop op 3 april jl. Mede dankzij het prachtige weer deden er dit keer meer dan 1.000 lopers mee aan de diverse afstanden. Hieronder hebben we een compilatie gemaakt van de foto's. Maar ook op onze Facebookpagina hebben veel mensen foto's geplaatst. Neem gerust een kijkje en like onze pagina als je graag op de hoogte gehouden wilt worden.

Ook willen wij graag de volgende fotografen bedanken. Zowel Aad Hoogkamer als Henk van der Meer hebben veel foto's gemaakt. Klik op de linkjes om de foto's te bekijken.

Foto's Aad Hoogkamer

Foto's Henk van der Meer


Het jaar is alweer goed begonnen met een druk bezochte en gezellige nieuwjaarsreceptie op 7 januari 2016. Vooraf werd er nog een korte training verzorgd waarbij er zelfs een tussenstop was met overheerlijke glühwein. De dames Dorien en Rettie hadden gezorgd voor heerlijke bubbels en hapjes en onder begeleiding van trainer Fred werd er een geweldig clublied 'De Plantaris Blues' gezongen. Bekijk de foto's hieronder. Druk op volgende om naar de volgende foto's te gaan en klik op de foto om deze te vergroten!


Na 4 maanden hard getraind te hebben onder leiding van trainer Fred van der Meer, heeft een grote groep van Plantaris op 5 december 2015 de halve marathon gelopen in Vlaardingen. En met geweldig resultaat. Van de 15 lopers liepen er 12 lopers een PR. De omstandigheden waren heel pittig in verband met de harde wind, dus een enorme prestatie. De speciale training heeft dus echt zijn vruchten afgeworpen. Achteraf werd Fred bedankt voor zijn inspanningen met een mooie surpise en een prachtig gedicht dat door alle deelnemers gemaakt was. Ook hulptrainer Jan van Iterson werd in het zonnetje gezet. Bekijk de foto's hieronder. Druk op volgende om naar de volgende foto's te gaan en klik op de foto om deze te vergroten!


One en Only film kleiner

Richard van Wouw heeft weer een mooie film gemaakt van de One en Only marathon. Heb je meegedaan en ben je benieuwd of je erop te zien bent? Je kunt de film in een aantal delen bekijken via deze link!


Jaarlijks doen er een aantal lopers van Plantaris mee aan de Landgoed Twente Marathon. Deze gezellige marathon gaat dwars door een prachtig gebied in Twente en het gaat hierbij vooral om de gezelligheid en het genieten. Er hebben ook dit jaar weer marathonlopers meegedaan en teams van 2 personen. Dan loop je 21 km en fiets je 21 km dus samen leg je de afstand van een marathon af. Om de zoveel kilometers zijn er stops waar diverse plaatselijke lekkernijen worden aangeboden en zelfs heerlijke wijnen.

Bekijk de foto's hieronder. Druk op volgende om naar de volgende foto's te gaan en klik op de foto om deze te vergroten!


Coby Vlasveld is jarenlang actief lid geweest bij Plantaris en liep op zeer hoge leeftijd nog hard. Een jaar terug is zij helaas ziek geworden waardoor zij nu in een verzorgingstehuis woont. Maar haar Plantaris vrienden zijn haar niet vergeten. Zij werd op haar verjaardag verrast door een aantal muzikale Plantaris leden.

Bekijk het fimpje via deze link!


Geweldige start van de kermisweek. Ideale weersomstandigheden, mooie route, enthousiast publiek, vrolijke muziek, creatief verklede teams en behulpzame vrijwilligers waarvoor dank! De One en Only marathon 2015 was weer fantastisch.

Bekijk een aantal foto's hieronder. Druk op volgende om naar de volgende foto's te gaan en klik op de foto om deze te vergroten!

Het totale overzicht van de foto's kun je vinden via: One en Only 2015!


Wat een feest was het op het Feesterveld op 29 augustus 2015. Het rondje om de zaak bij onze hoofdsponsor Verdel ICT & Media, die dit jaar 15 jaar bestaat, was een groot succes. Meer dan 100 deelnemers deden mee en mochten rondom het Veenderveld en zelfs door een aantal bedrijven lopen. Ook hebben een groep wandelaars van de Wandele Tak een rondje gelopen langs alle oude filialen van Verdel. Na de finish stond er een heerlijke smoothie voor iedereen klaar en kon er ook nog genoten worden van de Verdel band!

Bekijk alle foto's hieronder. Druk op volgende om naar de volgende foto's te gaan en klik op de foto om deze te vergroten!


Een video impressie van de eerste Discorun georganiseerd door Dioomen en Plantaris uit Roelofarendsveen.

Bekijk het filmpje via deze link!

 


 

Een fotogalerie van de clubkampioenschappen 2013, MidZomerMooiste.

 


 

Vakmanschap is Groot Meesterschap. Koos maakt de herinneringen voor de MidZomerMooiste.

Bekijk het filmpje via deze link!